Mini Korg KAOSS PAD 2 procesor dinamičnih efektov - nekdanji razstavni model

 • Video 1
104,50 € PMC 191,50 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • Resna Oprema za DJ-je
 • Touchpad Control v realnem času
 • 100 dinamičnih KAOSS efektov
 • Vgrajeni mikrofon
 • MP3 predvajalnik

Mini Korg KAOSS PAD 2 procesor dinamičnih efektov - nekdanji razstavni model

Podrobnosti

Eleganten, samozadostnem in pripravljen za oder, studio ali DJ sceno - predstavljamo mini KAOSS PAD 2 - z vgrajenim MP3 predvajanjem! -Korgovi izdelki iz KAOSS PAD serije so postali enote z efekti, ki enostavno morajo biti vključene v opremo vsakega glasbenika - zlasti na DJ sceni. Izvorni mini KAOSS PAD je postal izjemno priljubljen zaradi vključitve polnopravnih efektov v njegovo kompaktno trup. Zdaj, pozdravite novi mini KAOSS PAD 2!Št. izdelka: 34194

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Poleg dedovanje poweran efekt programov iz KAOSS PAD KP3 in KAOSS PAD QUAD, zagotavlja MP3 predvajalnik z nastavljivo smola, izdelava mini KAOSS PAD 2 enote idealne za ustvarjanje predstave DJ-Style. Uporabljati kot napravo za predvajanje DJ, ali uporabiti za obdelavo celotno proizvodnjo vaš DJ ploščad z znane osebe Korg KAOSS effects. Instrumentalisti, kitaristi, oblikovalce zvoka in celo samo glasba fans hoteti uživati using mini KAOSS PAD 2. Prikaz organskih Electroluminescent (trajanje) zagotavlja topunsko vidljivost. Če k temu dodamo še dotik drsnik za enostavnost uporabe, mikrofonroSD kartico podatkov, shranjevanje, plus vgrajen zvočnik in mikrofon. Vse te funkcije odražajo izboljšave, ki so vključena v mehek in razburljivo mini KAOSS PAD 2.

Realtime touchpad nadzor

Intuitiven design in neverjetno prožnost touchpad omogoča mini KAOSS PAD 2 uporabnik v lahek pregled več učinkov in parametri ga preFREEo božal, prisluškovanje ali drgnjenje KAOSS dotik pad s svoj prst na roki. Uporaba Supro design, vi poweri lahek pregled učinkov v zapleteno načine, da bi bilo nemogoče na konvencionalne efekt enota, skoraj kot da so bili igranje instrumenta.

100 dinamično KAOSS

100 raznoliko, pripravljen za predvajanje efekt programov so pakirani v mini KAOSS PAD 2, vključno z mnogimi podedovana iz KAOSS PAD KP3. Ti vključujejo standardne efekti Flanger, Filter, zamudo in Reverb, kot tudi tri nove effects, ki najprej pojavil na KAOSS PAD QUAD: je poweran Looper, vinil prekinil in Zagnjurivanje kompresor.

FX javnost zagotavlja naravno učinkov in prehodov

Ko boste vzeli vaš prst na roki ne sveže touchpad, FX javnost samodejno doda na delay efekt tako, da efekt Mezvezdna pesem ali učinkovitosti, in se izogiba nenadni efekt osipa. Pri uporabi efekt (kot so distortion agresivnega), ki je popolnoma drugačen karakter od nepredelanih zvok, ki omogoča sFREEitev FX zagotavlja, da bo efekt naravno mešanico v tir vaš pesem.

Extreme učinkovitost nadzora

Odlično za uporabo DJ in nastopa v živo, mini KAOSS PAD 2 ponuja tri Program spomini za takojšen odpoklic vaš najljubši učinkov. Funkcija Hold zamrzne efekt parametrov, ki temelji na trenutno lokacijo vašega prsta na touchpad za FREEoročno delovanje. Samodejno BPM odkrivanje sinhrostringira uporablja effects za tempo pesmi, tako, da vse še naprej premakniti v sinhrostringacijo za strokovno izvedbo. Te funkcije zagotavljajo mini KAOSS PAD 2 s skrajno DJ potencial.

Vgrajena mikrofon

Morali res Poklič gor na plesišču? Mini KAOSS PAD 2 ponuja vgrajeno v mikrofon, ki se lahko uporabljajo kot "Vikati" mikrofon med DJ uspešnosti za dodatno energijo množice. In ja, lahko uporabite effects mikrofon zvok.

MP3 predvajalnik

Mini KAOSS PAD 2 zagotavlja MP3 predvajalnik, ki omogoča predvajanje zvočnih podatkov s kartice mikrofonroSD. Shranite svoje najljubše pesmi na kartico in uporablja effects v realnem času za pesem igra. Shranjevanje zvočnih učinkov ali drugih avdio gradiva, ki jih želite uporabiti med sejo DJ ali shraniti podatke najljubša pesem in nato uživajte uporabo različnih učinkov za to. Za razliko od prejšnjih modelov KAOSS PAD, samostojen mini KAOSS PAD 2 omogoča izvajanje brez vsakršnih dodatnih naprav kot vhodni vir.

Tako WAV format, kot tudi MP3 format podpira; mini KAOSS PAD 2 lahko uporabite za strokovne predstave, ki zahtevajo visoko kakovost zvoka.

* Kartice SDXC ni mogoče uporabiti. * Podpira formate: MP3 datoteke WAV datoteke (16-bitna, 44,1 kHz/48 kHz, stereo) (44,1 kHz@128, 192, 256, 300 kbps, stereo, VBR podprta)

Resni DJ toolkit

Hitrost predvajanja notranji MP3 predvajalnik je mogoče spreminjati z drsnikom vrednost. Mini KAOSS PAD 2 tudi omogučiti vi zaiti iztočnico točka, ki določa, kje se v pesem začel predvajanje. Poleg tega vrednost drsnik lahko uporabijo kot a fader prilagoditi glasnost ravnovesje med zunanjo avdio vhod in MP3 predvajalnik, ki omogoča mini KAOSS PAD 2, ki se uporabljajo kot resen igralec DJ ali preFREEo mešalna miza. Dodaj mini KAOSS PAD 2 tretji igralec v množici DJ, uživajo razburljiv DJ igra z združitvijo dveh mini KAOSS PAD 2s, ali teret vaš mini KAOSS PAD 2 z zvočne effects ali glasu vzortube in ga uporabljajo kot vzorec igralec!

Posnemite svoje predstave

mikrofonroSD kartice se lahko uporablja za shranjevanje podatkov MP3, in tudi v kapitan vaš mini KAOSS PAD 2 uspešnost v snemalnik poveljnika kot WAV format podatkov. Ko si našel popoln način, da uporabite efekt, lahko uporabite to funkcijo za snemanje vaše ideje. To je priročen način deliti mini KAOSS PAD 2 predstave na internetu.

6 prednastavitev audio demo zank

6 prednastavljenih demo audio loop so shranjene v notranjem pomnilniku. Teh demo loop zagotavlja priročen avdio vir, ki se lahko uporabljajo na takoj avdicijo efekt različnih programov, ne da bi za kavelj navzgor vnanji slišan igralka, ali preden avdio podatkov ali MP3 datotek so bili shranjeni na mikrofonroSD kartico.

Ergonomska oblika

Mini KAOSS PAD 2 ponuja udobno ukrivljene organ, ki je eleganten in zelo enostavno igrati. Visokim kontrastom trajanje (organski Electroluminescent) zaslon jasno pokaže imena zvokov, funkcije in parametre, in zagotavlja odlično vidljivost tudi v slabo osvetljenem DJ kabino ali Stage. Kot pri touchpad, vrednost drsnik je tudi tip-zelo občutljliv. Drsna ali prisluškovanje prstom (kot je primerno za vsako funkcijo), parametre in funkcije lahko kontrolira gladko. Lahek in kompakten, KAOSS PAD 2 je dovolj tanek, da z lahkoto prilegajo v roki ali žep. Energetsko učinkovito zasnovo omogoča, da delujejo povsod samo dve AA bateriji. Opremljena z vgrajen zvočnik, KAOSS PAD 2 je pripravljen, da delite svoje razburljivo sonic stvaritve kjerkoli svojo glasbo popelje vas. Izhod za slušalke omogoča zasebnost za igranje in sam eksperimentirati, in lahko tudi KAOSS PAD 2 povezati drugo zvočno napravo.

Značilnosti/specifikacije

 • Control učinkov v realnem času z uporabo vmesnika je intuitiven tip

 • 100 efekt programov, idealen za DJ mešanice ali oblikovanje zvoka

 • 3 Program spomini zagotavljajo takojšen odpoklic najljubši učinkov

 • FX izpust praktičen naravno "rep" zvok efekt

 • Močan Looper vinil prekinil in Saginjanje na Comp efekti sposodil iz KAOSS PAD QUAD

 • Zapomniti položaj na touchpad funkcijo "Hold"

 • Vgrajeno samodejno BPM odkrivanje

 • mikrofon notranjih ter zunanjih audio vhodi

 • MP3 igralka s mikroskop kvarta razpoka zakaj uskladiščenje/izmenjave podatkov;

 • Izvesti mini KAOSS PAD 2 brez kakršne koli druge opreme, ki potrebujejo!

 • Podpora za smola spremeniti in iztočnico točke nastavitve omogoča resni DJ igra

 • Posnemite svoje predstave

 • 6 prednastavljenih zank za uporabo kot vzorec avdio demos

 • Enostaven za branje zaslona uporablja visoko prepoznavnost organskih EL (trajanje) zaslon

 • VREDNOST drsnik omogoča nemoteno parameter nadzor

 • Baterija delovanje in vgrajen zvočnik za on-the-go užitek

Ta element je ex razstavni FREEor prikaz modela. Obstajajo svetlobe scuffs in znakov uporabe okoli ohišja. Prvotni boks in priročnik manjkajo, in ni baterije so vključene. V nasprotnem kovček enota deluje kot nov.

Ponudba predstavlja odlično priložnost za nakup popolnoma funkcionalnega izdelka po znižani ceni z enoletno garancijo.

Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.