Behringer XENYX QX1204USB USB mešalna miza

246,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Na voljo za naročiloPodatki o dostavi

Izdelek je naročen od našega dobavitelja

Izdelek je naročen od našega dobavitelja in trenutno čakamo na dostavo.

Izdelek vam bomo poslali takoj, ko ga sprejmemo od dobavitelja.

"Ocenjeni datum dostave" je naša ocena dobavnega roka, ki temelji na navadnem časovnem načrtu dostave našega dobavitelja. Če ugotovimo, da bo dostava tega izdelka trajala bistveno dlje kot je običajno, vas bomo o tem obvestili, sicer pa vam bomo sporočili, ko je izdelek odpremljen iz našega distribucijskega centra po e-pošti ali s SMS sporočilom.

Predvidena dostava: 7 Marec 2017

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Dodaj v košarico

Predvidena dostava: 7 Marec 2017

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 16,00 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

 • Mešalna miza z visoko zvokovno širino in izjemno nizkega hrupa
 • Xenyx mikrofonski predojačevalci s fantomskim napajanjem
 • 4 kompresorja studijskega razreda z "En-gumb" funkcionalnostjo
 • Vgrajen stereo USB/avdio vmesnik
 • KLARK TEKNIK Multi-FX procesor

Behringer XENYX QX1204USB USB mešalna miza

Podrobnosti
Behringer XENYX QX1204USB USB mešalna miza je mešalna miza z 12 vhodov in 2/2 vodili, Xenyx mikrofonskimi predojačevalci, kompresorji, KLARK TEKNIK Multi-FX procesorjem, brezžično povezljivostjo in USB/Audio vmesnikom. Vsestranska in kompaktna USB mešalna miza vključuje paleto profesionalnih komponent za popower pri modulacijei snemanju in manipuliciji zvoka. S 4 vgrajena Xenyx mikrofonska predojačevalca in "British" kanalnimi EQ-ji, QX1204USB vam ponuja vse, kar potrebujete za snemanje in obdelavo zvoka. Kompresorji z enim gumbom zagotavljajo dinamično vodenje, kar vam omogoča preprosto dodajanje punch-a in jasnost, ki sta potrebna za proizvodnjo powernega zvoka. Enota vključuje tudi KLARK TEKNIK Multi-FX procesor z LCD zaslonom, dvojinimi parametri in še več. S celovito funkcionalnostjo in kompaktnim, prenosnim dizajnom; QX1204USB predstavlja idealno rešitev za mešanje v živo in v studiih.

Št. izdelka: 24213

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Studio-Grade XENYX mikrofon predojačevalci

XENYX mikrofon predojačevalci, vključenih v to enoto so znani po svojih sonic predstava, zagotavljanje visoke kakovosti, jasno posnetkov. Ponuja impresivno 130 dB dinamični razpon in pasovne širine, ki se giblje med manj kakor 10 Hz do nad 200 kHz, XENYX predojačevalci zagotavljanje visoke ravni rezultatov s poudarkom na jasnosti in poweri. XENYX predojačevalci so idealne za snemanje studio in živo namene, vam paleto ob ohranjanju bogate sonic lastnosti, potrebne za profesionalno avdio snemanje možnosti.

Classic British izenačevanja

Britanski mešanje konzole že dolgo znano za analogni toplino in splošno kakovost posnetkov. Glede na ta vintage mešanje konzole, Behringer so vključene v istem stilu na kanalu EQ. To ima za posledico neverjetno toplo in podroben zvok, dali bogato sonic lastnosti, povezane z starih British mešanje konzole.

Vhodov in izhodov

Xenyx QX1204USB mešalna miza ima 12-vhodov in 2-2 avtobusi za dinamično ali kondenzatorski mikrofoni. S svojo vgrajeno Phantom Power na QX1204USB vam omogoča povezavo vsak studijski mikrofon za snemanje preFREE, naravnost naprej. 3-pasovni EQ boste lahko vplivajo na vhodnega signala, dajanje v najem vi plovila zvok ste aiming zakaj. Tudi izrazit ste glavni Mix in Control soba/telefon prenosljiva skladbo Inlays, da predvajanje glasbe med njimi, izhodov RCA tudi vam posneti uspešnosti za zunanje snemalno napravo.

Vgrajen digitalni Multi-FX procesor

QX1204USB značilnosti vgrajeno digitalno KLARK TEKNIK Multi-FX procesor namenjena vam arzenal premium kakovosti digitalnih efekt prednastavitve. Edin zunanja oblika od Multi-FX procesor je časovno funkcije, ki lahko nadzorujejo ročno s pritiskom na gumb pipe v času z glasbo. 32 digitalnih efekt prednastavitve priložena Multi-FX procesor vključujejo: zamuda, chorus, flanger, smola, ki se premika, reverb in več.

Naravnost naprej snemanje

Običajno avdio snemanje zalotiti ki gre gor veliko opreme iz računalnikov kabli in avdio vmesnike med za obdelavo signalov. V QX1204USB to bori s funkcionalnostjo inclusive registrski proces odločanja enostavnejša kot kdajkoli prej, brez potrebe za odvečno opremo. Zidava-v, dvosmerni stereo USB Audio vmesnik omogoča povezovanje vaše QX1204USB na vaš računalnik preFREEo in učinkovito, najemnin, priključite neposredno na računalnik preko enega USB kabla.

Brezžično telegrafirati vezen

Druga značilnost unqiue na QX1204USB je v wireless-pripravljen načrt. To omogoča neopazno povezave z mešalna mizaom na digitalno je Behringer brezžični sistema (ni vključena). To doda funkcionalnost deluje v povezavi z drugimi proizvodi Behringer zbrati poweran brezžični sistem elminimating je treba presežek kablov.

Brezplačno programsko opremo na voljo

Z vseh teh strokovnih komponent in poweran zvočni uspešnost, na QX1204USB je powerhouse mešalne enote, doseganje neprimerljivo kakovost zvoka, medtem ko ne sporazumeti se naprej funkcionalnost. Namenjen za vse-v-enem snemanje in mešanje rešitev Behringer mogel pustiti brez brezplačno programsko opremo, da boste začeli. BEHRINGER prisrčno zapisal komplet brezplačno programsko opremo, na voljo dwonload neposredno iz na spletni strani Behringer.

Funkcije

 • Premium ultra stringka raven hrupa, visoke višine mešalna miza
 • 4 stanje-of-the-art, phantom drive XENYX mikrofon Predojačevalci primerljiva samostojni boutique predojačevalci
 • 4 studio-razred kompresorji z super-enostavno & ldquo; eno-gumb & rdquo; funkcionalnost in nadzor vodila za profesionalni vokalni in instrumentalni zvok
 • Ultra-visoke kakovosti KLARK TEKNIK FX procesor z LCD izložba, dvojina-parametrov, pipe funkcije in nastavitev parametrov shranljive uporabnik
 • Vgrajen stereo USB/avdio vmesnik za povezavo neposredno na računalnik. Prosti avdio snemanje, urejanje in podcasting programska oprema plus 150 instrumenta / effect plug-ins na behringer.com
 • Neo-klasične & ldquo; British & rdquo; 3-pasovni OSK za toplo in glasbeni zvok
 • 2 aux pošlje na kanal: 1 pre/post fader preklapljati za spremljanje / FX aplikacije, 1 post fader (za notranje FX ali kot zunanji pošiljanje)
 • Posnetek LED, Nemo/alt 3-4, solo in PFL funkcije na vseh kanalih
 • 2 podskupine z ločeno izhodov za dodatno usmerjanje prilagodljivost
 • 2 večnamenski stereo aux vrne s prilagodljivo usmerjanje
 • Uravnoteženo glavni izhodi z pozlačen XLR priključki plus ločeni kontrolni sobi, slušalke in 2-delni rezultati
 • Control soba/telefonov izhodi z več vhodni vir matrika
 • Dolgoročno 60 mm logaritmično konus drsnikov in zaprti vrtljive komande
 • & ldquo; Planet zemlja & rdquo; preklapljanje napajanja za največjo prilagodljivost (100-240 V ~), zvok brez hrupa, topunsko Prehodni odziv ter stringko porabo energije za varčevanje z energijo

Za več informacij o Xenyx QX1204USB glejte zgoraj PDF.
Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.