Fender kitare

Gear4Music.com

Fender je postala sinonim za besedo kitaro. Za več kot pol desetletja svoje kitare in Basi so bili uporabljeni s strani nekaterih najbolj znanih glasbenikov na svetu. Kitaristi, kot so Jimi Hendrix, David Gilmour in Eric Clapton so le nekaj sto kitaristov nositi a Fender kitaro in takoj osupla fazah po vsem svetu s kitarami, kot na Telecaster in Stratocaster. View All Information

Fender uspešnice

Prikazujemo prvih 27 izdelkov

Fender - informacije

Fender je leta 1946 ustanovil Leo Fender v Kaliforniji, in je od takrat dotaknil in preoblikoval skoraj vsak glasbeni žanr, od rock'n'roll do country in western, jazz do blues in še veliko več.

Fender kitare in ojačevalce so uporabljali in še naprej uporabljajo vsi, od začetnikov do svetovno najbolj priljubljenih in priznanih artistov in izvajaltube, zaradi česar Fender ni le spoštovano ime glasbene industrije, vendar tudi kulturna ikona.

Fender je že leta glavna izbira številnih najbolj nadarjenih in vplivnih kitaristov vseh časov, vključno z Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton in številnimi drugimi artisti. Na Gear4music.com imamo pestro ponudbo Fender električnih kitar, bas kitar, akustičnih kitar, ojačevaltube in pribora po nekaj najnižjimi cenami v Združenem kraljestvu.

Fender - novice

Poletje NAMM 2016: Fender sporočamo 57 meri Tweed in Bassman 800 a

Fender je svojo obsežno paleto ojačevaleci doda pet novih izdelkov.... Več »

Fender draži javnost Johnny Marr podpis Jaguar kitare

Fender kitaro je javnost podobo nov podpis model za kitaro in legend.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši pobooster.... Več »