Gear4music - Naša poslovna vizitka


Gear4music.com je leta 2003 ustanovila družba Gear4music Limited. Postali smo eno največjih podjetij z glasbili in glasbeno opremo v prodaji na drobno v Veliki Britaniji. Zdaj imamo več kot 200.000 registriranih kupcev.

Naše poslanstvo je preprosto: nakup in lastništvo glasbil in opreme naj bo za vsakogar nekaj čisto vsakdanjega. Za to skrbimo z zagotavljanjem UGODNIH CEN in VRHUNSKIH STORITEV.

Dobavljamo glasbila in opremo številnih top blagovnih znamk po konkurenčnih cenah, pa tudi svoja glasbila blagovne znamke Gear4music, ki združujejo visoko kakovost in primerno ceno. Za razliko od nekaterih drugih podjetij verjamemo v zagotavljanje enako kakovostne skrbi za kupce na spletu in v naši prodajalni v Yorku.

Poleg neverjetnih prihrankov vam nakupovanje v spletni prodajalni prinaša tudi te prednosti:

  • Izberete si datum dostave.
  • Izberete si najustreznejšo vrsto dostave.
  • Po e-pošti ali s sporočili SMS vas obveščamo o poteku obdelave naročila.
  • Opremo in glasbila kupujete z jamstvom vračila kupnine v 14 dneh od nakupa za vse izdelke!

Če vas zanima, kaj je dobro vedeti, ko kupujete glasbila in opremo, si oglejte stran z namigi in nasveti, . Ta vir se posodablja vsaj enkrat tedensko z najnovejšimi nasveti in namigi, ki vam bodo v popower pri odločanju o nakupu, našli pa boste tudi koristne nasvete za boljše igranje.

Poiščite nas na družabnih omrežjih Facebook, Twitter, Google , Pinterest in Instagram.


Ocene in nagrade


Komentarji kuptube in njihove povratne informacije

Še enkrat hvala za popower! Res cenim, da ste si vzeli čas, da ste mi pomagali. Hvala! :)
@aalexcampbell, 16. oktobra 2013 na Twitterju

Naš bend Sea Dogs iz Grimsbyja ima dva Gear4Musicova 450-vatna aktivna zvočnika - preizkusili smo ju na vajah in smo ZELO POZITIVNO PRESENEČENI. Čist in poweran zvok brez popačenja, solidna izdelava. Veseli smo, da nismo plačali več! Še bomo prišli k vam. Hvala! Ocena: čista enajstka.
Matt Gilbert, 11. oktober 2013 na Facebooku

Hotel sem reči samo hvala! V soboto sem se oglasil v trgovini in povprašal o kompletu Alessis DM6, ki sem ga pred dvema letoma kupil za sina. Prodajna ekipa je bila prijazna in zelo pripravljena pomagati. Mike je vedel do pike natančno, kakšne možnosti so mi na voljo in mi je pomagal sestaviti proračunu primerno kratkoročno ponudbo, pa še dobro mi je svetoval na daljši rok, boljše, ampak dražje zadeve, ki pridejo kdaj na vrsto za božič ali rojstni dan! Zapisal mi je specifikacije, mi natisnil informacije in mi bil nasploh v veliko popower. Sijajno skrbite za kupce - hvala - še se bom oglasil!
Clare Steele-King, 11. oktober 2013

Toliko da veste, genialno ste poskrbeli zame, od začetniškega vprašanja o mešalniku do točne in popolne dostave!
@angrybonbon, 9. oktober 2013 na Twitterju

Velika izbira in hudo hitra dostava!! Našel sem krasno ¾ kitaro za nečakinjo, paket je prispel 1 dan prej, lepo in varno zapakiran. Sledil sem mu lahko vso pot iz Anglije. Pri vas bom gotovo še kaj kupil, ko bo treba čez par let to kitaro zamenjati za večjo.
Benny Hosgaard, 7. oktober 2013

Hvala! Naročil sem 450-vatni monitor 'Gear4music' - prispel je drugi dan, takoj sem ga preizkusil in lahko rečem, da je enkraten - tako me je očaral, da sem si naročil še enega. HVALA!!!
Matt Gilbert, 29. september 2013 na Facebooku

Rad bi se vam le zahvalil za trobento ( Coppergate Intermediate Bb Trumpet), ki sem jo naročil v četrtek, danes zjutraj ob devetih pa je bila že tukaj. Igram že ves dan in sem navdušen, tudi zgleda fino. Hvala za sijajno storitev.
Lee Griffin, 21. september 2013 na Facebooku

Samo to rečem, da sem super zadovoljna z izdelki, ki ste jih poslali, fantje. Prispeli so pravočasno in so krasni! Najlepša hvala! Bom povedala naprej.
Jackie Smith, 30. avgust 2013 na Facebooku

Najlepša hvala za neverjetno Yamaho 33, ki ste mi jo poslali prejšnji mesec, obožujem jo in kar ne morem nehati igrati.
Paul Bootham, 19. avgust 2013 na Facebooku

Še enkrat hvala za sijajno storitev in novo kitaro. Čudovit zvok!!
Christopher Allen, 17. avgust 2013 na Facebooku

Samo to rečem, hvala za hitro dostavo moje Blackstar FS-10 na Švedsko.
Peter Harming, 16. avgust 2013 na Facebooku

Še nikoli nisem doživel česa takega kot zdaj z naročilom pri Gear4Musicu. To je najboljša spletna trgovina, kar jih poznam .... Ni dvoma, še bom kupoval tukaj - vsa pohvala, Gear4Music - več takih, kot ste vi, potrebujemo!
Gavin C Holmes-Wilson, 15. avgust 2013 na Facebooku

Pravkar sem prejel svoj ojačevalec Roland Bass RX - točno kot ura, po dogovoru - zares učinkovita dostava - hvala!!!!!!
Allan Beattie, 26. julij 2013 na Facebooku

Včeraj mi ja padel na tla moj Red Submarine PC za muziko. Kompletno uničen, ni bilo zvoka ne grafike! Pa mi ga je Dan iz Gear4Musica spravil v red v nekaj minuta. Popower, da ji ni para!!
Paul O'Hern, 23. julij 2013 na Facebooku

Danes sem poštudiral, da je zadnje čase G4M moja prva izbira, kadar kaj rabim. Niste vedno najcenejši (čeprav vedno v prvi vrsti), ampak k vam prihajam zato, ker znate poskrbeti zame. Že več let nisem zavil v tisto nemško trgovino ;-). Dobro delate, pobje (upam, da bo tudi moje zadnje naročilo tako kakovostno)!
Dave Pearce, 4. julij 2013 na Facebooku

Da veste fantje, ne bi me mogli bolj razveseliti. Sijajna postrežba, ko sem poklical, In tudi dostava ne bi mogla iti bolj gladko! Kupoval sem že pri drugih spletnih prodajalcih, ampak k vam se bom gotovo še vrnil.
Matt MacDonald, 2. julija 2013 na Facebooku

Super skrb za kupce po nakupu. Prijazno osebje, s katerim sem govorila po telefonu. Še enkrat hvala, Hannah.
Kirsty Bruce, 1. julij 2013 na Facebooku